top of page
9B7A2725[1].jpg
Home: Welkom
Home: Over

FAQs

Hoelang op voorhand moet ik bestellen?

Best bestel je op zo'n 3-4 weken op voorhand maar de beschikbaarheid is beperkt dus volzet = volzet. We raden jullie aan om de bestelling te plaatsen van zodra jullie een datum geprikt hebben. Voor huwelijken reken je best op 4-6 maanden.

Kan ik telefonisch een bestelling plaatsen?

Nee, bestellingen kunnen enkel geplaatst worden door het bestelformulier in te vullen. Geef zeker voldoende uitleg bij jouw bestelling om de communicatie vlot te laten verlopen.

Kan er last-minute een bestelling geplaatst worden?

Het kan voorkomen dat er last-minute nog plaats is voor een bestelling. Je mag altijd een bestelling plaatsen a.d.h.v. het bestelformulier.

Doorgaans worden de aanvragen binnen de 5 dagen beantwoord.

Kan er rekening gehouden worden met mijn thema/kleurkeuze?

We houden zo veel mogelijk rekening om de keuzen te laten matchen met jullie vraag. Hou er rekening mee dat kleuren lichtjes kunnen verschillen. Themataarten zijn niet gebruikelijk bij Cakes 'n Bakes. Indien het thema in lijn ligt met ons concept kan dit bekeken worden.

Kan er rekening gehouden worden met allergieën? 

Afhankelijk van welke allergieën, kan hier rekening mee gehouden worden. Vermeld dit zeker bij jouw aanvraag en dan bekijken we met mogelijk is. De klant is verantwoordelijk voor het correct inlichten van de gasten.

Kan ik vegan/glutenvrij bestellen?

Helaas is dit momenteel nog niet mogelijk. 

Zijn verse bloemen veilig om te gebruiken?

Ja! Er wordt rekening gehouden bij de keuze van bloemen dat deze niet giftig zijn. Verder worden de bloemen zorgvuldig schoongemaakt en met voedselveilige tape voedselveilig gemaakt.

Ik stuur een foto mee van een taart. Kan deze nagemaakt worden? 

Nee, een foto is altijd welkom ter inspiratie maar wordt niet 1 op 1 nagemaakt. Iedere cakedesigner heeft zijn eigen stijl van werken en dat moeten we respecteren. 

Is de botercrème veilig voor zwangere vrouwen? 

De botercrème wordt au bain-marie verwarmd waardoor er eventuele schadelijke bacteriën gedood worden. Indien je toch twijfels hebt, vermeld dit zeker bij jouw aanvraag. Dan wordt er gebruik gemaakt van gepasteuriseerd eiwit. 

Kan ik ook een biscuittaart bestellen? 

Nee, wij werken enkel met cake. Biscuittaarten worden doorgaans gecombineerd met slagroom/pudding. Deze vullingen zijn niet verkrijgbaar bij Cakes 'n Bakes. 

Moet ik een voorschot betalen? 

Ja, voor elke bestelling te bevestigen wordt er een voorschot van 50% van het totale bedrag gevraagd tenzij anders afgesproken. Dit bedrag dient binnen de 48 uur (na bevestiging van jouw bestelling) gestort te zijn op BE46 7350 0419 5236 anders komt jouw plaats weer vrij. Het overige bedrag mag betaald worden bij afhalen/voor levering (bruidstaarten).

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Bestellingen kunnen tot 2 weken op voorhand geannuleerd worden. Het voorschot wordt terugbetaald in de vorm van een waardebon die 1 jaar geldig is vanaf de datum van de annulatie. Indien er minder dan 2 weken op voorhand geannuleerd wordt, wordt het voorschot niet terugbetaald door de gemaakte kosten en het reserveren van de plaats. 

Wanneer kan ik mijn bestelling afhalen? 

Afhalen kan op afspraak bevestigd via e-mail. 

Kan mijn bestelling geleverd worden?

Cakes 'n Bakes levert enkel bruidstaarten. De kosten hiervoor zijn € 12,50 in de regio Genk en € 0,45/km daarbuiten (heen en terug)

bottom of page